dilluns, 17 de juny de 2013

Text guanyador del concurs d'escriptura RAC1 (2 de juliol)


        
        El que veig en mirar per la finestra:
Tinc cinc minuts. Respiro fons per intentar relaxar-me i agafar forces pel que serà la meva segona jornada de treball: els nens. Des de el sofà, miro per la finestra i veig un mur que s’alça fins més enllà del que els meus ulls poden veure. -És el que té viure a la ciutat, penso tristament. Miro fixament el mur durant uns segons i la visió se’m comença a ennuvolar. De sobte veig a la meva mare fent-me les cuetes abans d’anar a l’escola, -em fas mal, li dic, -ja acabo, respon. Ara li toca a la meva germana que em mira amb resignació (no ens agrada portar cuetes).
Estirada al  sofà mirant per la finestra no veig res i ho veig TOT: un desig complert, un somni fet realitat, un record en l’oblit, una persona estimada que ja no hi és, ... Estirada al sofà mirant per la finestra no veig res i ho veig TOT.


                            Mariona Alonso
   

 

                  Kulturale de Figueres, 5 juliol

 

 

        Visita els paratges d'Una dona d'aigua

         i fes un tast gastronòmic i musical, 

        dissabte 13 de juliol amb el club TR3SC

 

Per si us interessa, ja tenim visita guiada d'Una dona d'aigua a Banyoles, amb passejada, un menú gastronòmic a la vora de l'estany, un tast musical i visita als museus de la ciutat. Tot això inclòs!
     Si voleu apuntar-vos:

 http://www.tresc.cat/fitxa/llibres/36343/Visita-Banyoles-amb-lescriptora-Nuria-Esponella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada